Plannen maken en genieten van het leven. Dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Wij helpen u graag uw financiële doelen te behalen, zo dat u uw dromen op korte en lange termijn waar kunt maken.

Lenen

Als u een grote uitgave te wachten staat, maar u niet over het benodigde budget beschikt, kan een lening een uitkomst zijn. Een lening is verantwoord als u rente en aflossing kunt betalen zonder in financiële problemen te komen.

Sparen

Wanneer u een financiële reserve wilt opbouwen, zijn er verschillende mogelijkheden om te sparen. U kunt kiezen voor een bepaalde spaarvorm, een lijfrenteverzekering afsluiten of gaan banksparen.

Financiële planning

Plannen maken en genieten, dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Wij helpen u graag uw financiële doelen te behalen, om uw dromen op de korte en de lange termijn waar te maken. Door middel van financiële planning zorgt u voor een stabiel inkomen in elke levensfase en voor realistische vermogensgroei om nabije en verre toekomstplannen te kunnen verwezenlijken. Wij zijn gecertificeerd bij de Federatie van Financiële Planners (FFP).

Wij adviseren u graag over de onderstaande onderwerpen.